Ahu Tuğba nerede öldü? Cenazesi ne zaman?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahu Tuğba nerede öldü? Cenazesi ne zaman?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
02 Eyl 2024 / Pzt 09:33
1 dk okuma / 118 Kez Okundu
| | |

Türk sinemasının efsane isimlerinden Ahu Tuğba, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllardır mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle ABD'de tedavi görüyordu. Sanatçının vefat haberi sevenlerini yasa boğdu.

Türk sinemasının unutulmaz yüzlerinden Ahu Tuğba, 69 yaşında hayata veda etti. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden sanatçı, ABD'nin Miami şehrindeki evinde yaşamını yitirdi.

Ahu Tuğba'nın vefat haberini ilk olarak gazeteci Hakan Solaker duyurmuş, ardından sanatçının kızı Anjelik de bu üzücü haberi doğrulamıştı. Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu ise sanatçının cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların başladığını belirtmişti.

13 Ağustos 1955'te İstanbul'da dünyaya gelen Ahu Tuğba, sinemaya 1974 yılında adım atmıştı. Özellikle 1980'li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan sanatçı, birçok unutulmaz filme imza atmıştı. Çoğunlukla güçlü ve karmaşık kadın karakterleri canlandıran Ahu Tuğba, Türk sinemasının en önemli isimleri arasında yerini almıştı.

Ahu Tuğba'nın vefatı, Türk sinemasını yasa boğdu. Sevenleri, sosyal medyada sanatçıya saygı mesajları paylaşarak ona veda etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.