Adnan Oktar: '15 Gün İçinde Savaşı Durdurabilirim!'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adnan Oktar:
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 18:20
1 dk okuma / 165 Kez Okundu
| | |

Adnan Oktar, cezaevinden bile çıkmadan Gazze'deki saldırıları 15 gün içinde durdurabileceğini iddia etti. Duruşma sırasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Adnan Oktar’DAN ŞAŞKINA ÇEVİREN AÇIKLAMALAR

Adnan Oktar, Gazze'deki saldırıları durdurabileceğini iddia ederek dikkatleri üzerine çekti. Kendisine görev verilmesi durumunda 15 gün içinde savaşı durdurabileceğini ifade eden Oktar, "cezaevinden çıkmama da gerek yok. Bana bir oda ayarlasalar burada rahatça yapabilirim" dedi.

OKTAR YENİDEN HAKİM KARŞISINDA

Kadınları istismara sürükleyen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün yargılandığı esas davada, toplamda 8 bin 463 yıl hapis cezasına çarptırılan Oktar, duruşma sırasında bir kez daha hakim karşısına çıktı. Yargılandığı davada örgütün güncel yapılanması hakkında ifadelerde bulundu.

DEVLET GÖREV VERİRSE SAVAŞLARI DURDURABİLİRİM

Oktar, Filistin’deki durumu durdurma kapasitesine sahip olduğunu belirterek, "Filistin’de olan olayı çok rahat durdurabilirim. 15 gün içinde savaşı durdururum. cezaevinden çıkmama da gerek yok. Bana bir oda ayarlasalar burada rahatça yapabilirim." dedi.

İKİ TARAFI TANIDIĞINI VURGULADI

Oktar, "İsrail’deki dindar Musevileri ve Filistin’deki Müslümanları tanıyorum. Gençlerin de mutlu olmasını sağlayabilirim. Kadına karşı nefreti ortadan kaldırabilirim. Türkiye’yi bayram havasına sokabilirim. Türkiye huzursuz, herkes mutsuz durumda." şeklinde konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir