2024 Mevlid Kandili İçin En Güzel ve Anlamlı Mesajlar: Sevdiklerinize Dualarla Ulaşın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2024 Mevlid Kandili İçin En Güzel ve Anlamlı Mesajlar: Sevdiklerinize Dualarla Ulaşın
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
14 Eyl 2024 / Cmt 10:45
3 dk okuma / 71 Kez Okundu
| | |

Mevlid Kandili'nde sevdiklerinize anlamlı dilekler göndermek için en güzel mesajlar burada. 2024 Mevlid Kandili'nde dualarla dolu güzel SMS mesajlarıyla bu özel günü kutlayın.

Bugün Müslüman alemi için çok önemli bir gün olan Mevlid Kandili. Vatandaşlar bu mübarek günü sevdiklerine mesajlar ve dualarla kutluyor. 2024 yılında Mevlid Kandili 14 Eylül Cumartesi günü idrak edilecek ve bu özel gecede camilerde ve evlerde dualar edilecek. Uzakta olan insanlar sevdiklerine sosyal medya ve SMS yoluyla iyi dileklerini iletiyor.

Bu özel günde anlamlı ve güzel kandil mesajları göndermek isteyenler için en güncel Mevlid Kandili SMS örneklerini sizler için derledik. İster kısa, ister uzun dilekler içeren mesajlar, dualarla birleşip sevdiklerinize ulaşacak.

Kısa ve uzun olarak hazırlanan mesajlar sevdiklerinize iletilebilecek güzel dilekler ve dualarla dolu.

Tüm varlık aleminin bayramıdır bu gece Arşın ağırlığınca, zâtın zikrimde hece Nebî ve ashâbının, hatrına senden rica Sana çevir yolumu, Ya İlâh el lemin! Hayırlı Kandiller Dilerim..

Öncelikle mevlid kandilinizi tebrik eder. Yüce Allah’tan ailenizle beraber tekrar cennette yine mevlid kandilini kutlamayı nasip eylesin.

Allah Bu Mevlid kandilinizi mutlululuk ve sünnetullaha vesile kılarak sizi ve sevdiklerinizi Resulullahın Şefaatine Ulaştırsın Kandiliniz Mübarek olsun.

Nuruyla kainatı Şereflendiren gül yüzlü Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız dünya ve ahiretin efendisi olan Hz. Muhammed’e (s.a.v) tabii olmaya bağlıdır. Mevlidiniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek Mevlid kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah(c.c) kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kandiliniz mübarek olsun…

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anin bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Mevlid kandilinizi tebrik eder sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandiller dilerim.

Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. avucunuza melekler gül Mevlid Kandili Sözleri koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Allah’ım, Resûl(sav)ün senden neyi istediyse, onu istiyor; neden sana sığındıysa, ondan da sana sığınıyoruz. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Namaz, zikir, tevhid girsin gönüle, bülbül aşık olmuş gonca bir güle, Mevlayı unutma dönersin küle…Hayırlı Kandiller, dualarda buluşmak dileğiyle.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.