2 Yaşındaki Sıla'nın Yaşam Mücadelesi Sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2 Yaşındaki Sıla
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
05 Eki 2024 / Cmt 19:46
2 dk okuma / 171 Kez Okundu
| | |

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y., 28 gündür yaşam mücadelesi veriyor. Minik Sıla'nın ilaçlara tepki vermediği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde komşularının çocukları tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla Y., 28 gündür yaşam mücadelesi veriyor. Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde entübe halde tedavi gören minik Sıla'nın ilaçlara artık tepki vermediği öğrenildi. Durumunun her geçen gün daha da kritikleştiği belirtilirken, ailesi ve yakınları hastane önünde umutlu bir haber almak için beklemeye devam ediyor.

YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Küçük Sıla, yaşadığı dehşet verici olayın ardından hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. 28 gündür entübe durumda yaşam mücadelesi veren Sıla’nın doktorları, ilaçlara tepki vermediğini ve durumunun giderek daha da kötüleştiğini bildirdi.

AİLESİ UMUTLA BEKLİYOR
Ailesi ve yakınları, her gün hastaneden gelecek bir umutlu haberi bekliyor. Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar, yaptığı açıklamada, küçük kızın artık ilaçlara bile tepki vermediğini ve durumunun her geçen gün daha da kötüye gittiğini belirtti. Tatar, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, "Kalbi attıkça bir umut var diyoruz, ama durum çok kritik" dedi.

CEZA SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili soruşturma kapsamında, anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil olmak üzere toplam 5 kişinin tutuklu bulunduğu öğrenildi. Aile, adaletin yerini bulmasını beklerken, küçük Sıla'nın hayata tutunabilmesi için dualarını eksik etmiyor.

TEYZE ASLI TATAR’IN AÇIKLAMALARI
Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar, olay sonrası yaşadıkları zorlukları dile getirerek, "Her telefon çaldığında yüreğimiz ağzımıza geliyor. Sıla için bir umut bekliyoruz, ama durumu çok kritik. İnsanlarımız neredeler? Sıla can çekişiyor ve biz yalnızız" ifadelerini kullandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir