13 Yıllık Evlilikte Son: Cemal Hünal ve Lale Cangal Boşandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Yıllık Evlilikte Son: Cemal Hünal ve Lale Cangal Boşandı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 18:38
1 dk okuma / 9 Kez Okundu
| | |

Issız Adam filmiyle tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal ve 13 yıllık eşi Lale Cangal, anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin oğlu Atilla’nın velayeti ortak karar alındı.

Cemal Hünal ve Lale Cangal 13 yıllık evliliklerini Sonlandırdı
"Issız Adam" filmiyle büyük bir ün kazanan ve pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncu Cemal Hünal, 13 yıllık eşi keman sanatçısı Lale Cangal ile anlaşmalı olarak boşandı. 2011 yılında evlenen çiftin boşanma davası, İstanbul Aile Mahkemesi’nde yaklaşık 10 dakika süren bir duruşmayla sonuçlandı.

Duruşmayı Kitap Okuyarak Bekledi
Mahkemeye saatinden önce gelen Cemal Hünal, duruşma öncesinde bir kenara geçerek kitap okudu. Kısa süre sonra Lale Cangal da mahkemeye gelerek Hünal ile selamlaştı. Duruşma, basına kapalı bir şekilde gerçekleşti. Her iki taraf da avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

Anlaşmalı Boşanma Gerçekleşti
Mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmasına karar verirken, 10 yaşındaki oğulları Atilla’nın velayeti konusunda ortak velayet kararı aldı. Ayrıca Cemal Hünal, oğluna aylık 65 bin lira nafaka ödemeyi kabul etti.

Ortak Açıklama
Çift, daha önce şubat ayında boşanacakları yönündeki iddialara karşı bir açıklama yapmıştı. Açıklamada, "Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hem de müşterek çocuğumuzun menfaati doğrultusunda yönetiyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir