Galatasaray Zirvede! Galatasaray-Beşiktaş Maçı 2-1 Sonuçlandı: İşte Derbinin Özeti ve Golleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Galatasaray Zirvede! Galatasaray-Beşiktaş Maçı 2-1 Sonuçlandı: İşte Derbinin Özeti ve Golleri
#Futbol | Haber Merkezi
28 Eki 2024 / Pzt 22:32
1 dk okuma / 116 Kez Okundu
| | |

Galatasaray, Süper Lig'deki kritik maçta Beşiktaş’ı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. İşte Galatasaray-Beşiktaş derbisi golleri ve öne çıkan anlar.

GALATASARAY'DAN DERBİ ZAFERİ

Süper Lig'de lider durumda olan Galatasaray, kendi sahasında Beşiktaş’ı 2-1 yenerek zirvedeki yerini korudu. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe derbisinden sonra Beşiktaş'ı da mağlup etmeyi başardı.

MAÇIN BAŞLANGICI VE İLK GOL

Galatasaray, sahasında etkili bir başlangıç yaparak Beşiktaş karşısında baskı kurdu. Henüz 13. dakikada, Sara'nın ortasında ceza alanında topla buluşan Davinson Sanchez kafayla fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıyı bu skorla önde tamamlayan Galatasaray, devreye üstünlükle girdi.

İKİNCİ YARIDA İKİNCİ GOL GELDİ

İkinci yarıda Beşiktaş, skoru eşitlemek için saldırsa da gol bulan taraf yine Galatasaray oldu. 67. dakikada Sara’nın sağ kanattan yaptığı ortaya yükselen Osimhen kafayla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

MAÇ SONUCU VE PUAN DURUMU

90+4. dakikada Beşiktaş, Ndour’un pasında Muci’nin golüyle farkı bire indirse de maç sonucu 2-1 olarak tamamlandı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 28’e çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise bu yenilgiyle ligdeki ilk mağlubiyetini alarak 20 puanda kaldı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.