ŞOK’tan serinleten kampanyan Klimalı yastık 179 TL

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ŞOK’tan serinleten kampanyan Klimalı yastık 179 TL
#Ekonomi | Haber Merkezi
20 Haz 2024 / Per 10:14
1 dk okuma / 331 Kez Okundu
| | |

Türkiye'nin uygun fiyatlı market zinciri ŞOK, 22 Haziran tarihli indirim kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK’ta birbirinden cazip fırsatlar sizi bekliyor! Serinlemek isteyen herkes soluğu ŞOK mağazalarında alacak. İşte yeni indirim kataloğunun detayları…

 

ŞOK 22 Haziran İndirim Kataloğunda Öne Çıkan Ürünler

klimalı yastık - Sadece 179 TL!

Yaz aylarının vazgeçilmezi klimalı yastık, ŞOK mağazalarında sadece 179 TL’ye satışta. Kavurucu sıcaklarda serinlemek için ideal bir çözüm arayanlar için mükemmel bir fırsat!

Vantilatör - Ferahlamanın Anahtarı

Yeni katalogda öne çıkan vantilatör, yazın kavurucu sıcaklarında ferahlamanın anahtarı olacak. ŞOK’un uygun fiyatlarıyla bu vantilatöre sahip olabilir, evinizi serinletebilirsiniz.

ŞOK Market Hafta Sonu Fırsatları

Hafta sonu fırsatlarıyla müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlayan ŞOK, bu hafta da ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor. Yaz sıcağında serinlemek için ideal çözümler sunan ŞOK Aktüel listeleri, hafta sonunu bekleyenleri heyecanlandırıyor.

ŞOK’ta ekonomik alışverişin Tadını Çıkarın

ŞOK, mağazalarında sunduğu geniş ürün yelpazesi ve cazip fiyatlarıyla, ekonomik alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Siz de ŞOK mağazalarına uğrayarak avantajlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz!

Sonuç

ŞOK 22 Haziran 2024 tarihli indirim kataloğu, yaz sıcağında serinlemenin ve ekonomik alışverişin anahtarını sunuyor. klimalı yastık, vantilatör ve daha birçok cazip ürünü kaçırmamak için en yakın ŞOK mağazasına uğrayın. Serin ve hesaplı bir yaz geçirmek için ŞOK'tan alışveriş yapmayı unutmayın!

İşte ŞOK 22 Haziran indirim kataloğu detayları…


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.