Ramazan öncesi zam var mı?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ramazan öncesi zam var mı?
#Ekonomi | Haber Merkezi
17 Şub 2025 / Pzt 15:02
1 dk okuma / 422 Kez Okundu
| | |

​Trakya Birlik, rafine yağ ve margarin grubu ürünlerde Ramazan Bayramı sonuna kadar herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmeyeceğini duyurdu.

Enflasyonla Mücadeleye Destek

Birlikten yapılan açıklamada, gıda fiyatlarındaki artışın kontrol altında tutulmasının kritik öneme sahip olduğu vurgulanırken, enflasyonun kademeli olarak düştüğüne dikkat çekildi. Trakya Birlik, piyasa yapıcı rolüyle fiyat istikrarını sağlamak ve tüketicilere güvenli gıda arzı sunmak adına gerekli adımları atmaya devam edeceğini belirtti.

Fiyat İstikrarı İçin Çalışmalar Sürecek

rafine yağ ve margarin sektörlerinin döviz kurları, ithal girdi maliyetleri ve küresel riskler nedeniyle fiyat dalgalanmalarına açık olduğuna işaret edilen açıklamada, üreticiler için sürdürülebilir tarımı desteklemek ve tüketicilerin güvenli gıdaya istikrarlı fiyatlarla erişimini sağlamak amacıyla çalışmaların süreceği bildirildi.

Trakya Birlik, bayram sonrasında da en ideal fiyat mekanizmasını oluşturmak için tüm imkanlarını seferber edeceğini duyurdu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.