Patatesli dana çökertme kebabının fiyatı 55 TL

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Patatesli dana çökertme kebabının fiyatı 55 TL
#Ekonomi | Haber Merkezi
22 Ağu 2024 / Per 16:58
1 dk okuma / 3.656 Kez Okundu
| | |

TBMM lokantasındaki yemek fiyatları yeniden gündeme geldi! Meclis lokantasında Patatesli dana çökertme kebabının fiyatı 55 TL olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi lokantasındaki yemek fiyatları bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşların yüksek gıda fiyatlarıyla mücadele ettiği bir dönemde, milletvekillerinin oldukça zengin bir menüye çok düşük bir ücret ödediği ortaya çıktı.

Paylaşılan bir adisyona göre, tarhana çorbası, dana çökertme kebabı, fıstıklı tel kadayıf, karışık turşu ve gazoz gibi 5 çeşit üründen oluşan bir yemek 121 TL'ye tüketildi. Bu fiyat, dışarıda benzer bir yemeğin çok daha yüksek bir tutara mal olması nedeniyle vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Adisyondaki fiyatlar şöyle:

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, vatandaşlar milletvekillerinin bu kadar düşük fiyatlarla beslenirken kendilerinin yüksek gıda fiyatlarıyla nasıl mücadele ettiğini sorguladı.

Bu durum, TBMM lokantasındaki fiyatların yeniden tartışılmasına neden oldu. Vatandaşlar, milletvekillerinin bu kadar düşük fiyatlarla beslenirken, kendilerinin neden yüksek gıda fiyatlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığını sorguladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
ahmet / 23 Ağu 2024 / Cum 08:38
tuik başkanıda bu lokantada yemek yiyiyor herhalde fiyatlara bakınca orasını gösteriyor....