İslam Memiş, 2024'ün En Çok Kazandıran Yatırım Aracını Açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İslam Memiş, 2024
#Ekonomi | Haber Merkezi
05 Eyl 2024 / Per 18:21
1 dk okuma / 828 Kez Okundu
| | |

İslam Memiş, 2024 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu açıkladı. Memiş, gümüşün bu yıl yatırımcısına yüzde 44 kazandırdığını belirterek, altının da yüzde 40 oranında kazanç sağladığını vurguladı.

Türkiye'de ekonomik belirsizlikler içinde yatırımcılar, ellerindeki parayı en iyi şekilde değerlendirmek için çeşitli seçenekleri araştırıyor. altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına dair doğru tahminleriyle yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Memiş, son açıklamasında 2024 yılının en çok kazandıran yatırım aracını ve kazanç oranlarını paylaştı.

Gümüş, 2024'ün Kazandıranı

İslam Memiş, yıl başından bu yana sosyal medya takipçilerine sıkça "altın, altın çağını yaşayacak" şeklinde bir sloganı hatırlatmıştı. Memiş’in tahminleri doğrultusunda, altın gerçekten de büyük bir kazanç sağladı. 2024 yılı itibarıyla gram altın yatırımcısına yüzde 40 kazandırdı. Ancak, Memiş’in belirttiğine göre bu yılın en çok kazandıran yatırım aracı altın değil, gümüş oldu.

Gümüş Yatırımları Büyük Kazanç Sağladı

İslam Memiş, gümüşün yıl başından bu yana yatırımcısına yüzde 44 kazandırdığını açıkladı. Memiş, gümüşü 2024'ün “kralı” olarak nitelendirerek, yatırımcılara bu araca yönelmelerini önerdi. Memiş, “Gümüş, 2024’ün kralı. Yıl başından bu yana yüzde 44 kazandırdı” şeklinde ifadelerde bulundu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.