Karısını Drone ile Takip Etti, İhaneti Sosyal Medyada İfşa Etti!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karısını Drone ile Takip Etti, İhaneti Sosyal Medyada İfşa Etti!
#Dünya | Haber Merkezi
10 Eki 2024 / Per 19:36
1 dk okuma / 40 Kez Okundu
| | |

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde John Consiglio, karısının kendisini aldattığını drone ile adım adım takip ederek görüntüledi. İhanet anlarını sosyal medyada paylaşarak gündem yarattı.

DRONE İLE TAKİP EDEREK aldatmaYI YAKALADI
Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan John Consiglio, 18 yıllık eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek teknolojinin imkanlarından yararlandı. Drone kullanarak eşini adım adım takip eden Consiglio, karısının ihanetini saniye saniye görüntülemeyi başardı. Eşinin işe gider gibi evden çıktığı anları drone ile izleyen Consiglio, karısının başka bir adamla buluşup onun arabasına bindiğini kaydetti.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA İFŞA ETTİ
Consiglio, elde ettiği görüntüleri YouTube üzerinden paylaştı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay, kısa sürede gündem oldu. İhanet görüntüleri milyonlarca kişi tarafından izlendi.

KARISIYLA YÜZLEŞTİ VE BOŞANMA DAVASI AÇTI
İhanet görüntülerini paylaşmadan önce karısıyla yüzleştiğini belirten Consiglio, "Olaydan birkaç gün sonra kendisiyle yüzleştim ve konuyu açtığımda ağlayarak odadan çıktı" dedi. Yaşanan bu olayın ardından Consiglio, eşine boşanma davası açtığını da sözlerine ekledi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir