3 Günde 3 Cinayet İşleyen Seri Katil Otelde Yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
3 Günde 3 Cinayet İşleyen Seri Katil Otelde Yakalandı
#Dünya | Haber Merkezi
10 Eki 2024 / Per 19:38
1 dk okuma / 49 Kez Okundu
| | |

Kanada'da Sabrina Kauldhar, 3 gün içinde 3 kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Seri katil olarak nitelendirilen Kauldhar, kurbanlarını rastgele seçerek öldürdü ve bir otelde yakalandı.

KANADA’DA SERİ KATİL DEHŞETİ
Kanada’da yaşayan 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, sadece üç gün içinde üç kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Toronto ve çevresinde gerçekleşen cinayetlerin ardından, Kauldhar Ontario'nun Burlington kentindeki bir otelde yakalandı. Kurbanlarını rastgele seçtiği belirtilen Kauldhar, ülkede "seri katil" olarak nitelendirildi.

ÜÇ GÜNDE ÜÇ KURBAN
Kauldhar hakkındaki soruşturmalar, Toronto’daki yetkililerin 60’lı yaşlarda bir kadını bir evde ölü bulmasıyla başladı. Ertesi gün, Niagara Şelalesi'ndeki John Allan Park'ta 47 yaşındaki Lance Cunningham yaralı halde bulundu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Üçüncü cinayet ise Hamilton'da, bir otoparkta emekli öğretmen Mario Bilich'in öldürülmesiyle gerçekleşti.

BİRİNCİ VE İKİNCİ DERECE CİNAYET SUÇLAMALARI
Polis, Kauldhar’ın Hamilton cinayetinden birinci derece cinayetle, Toronto ve Niagara cinayetlerinden ise ikinci derece cinayetle suçlandığını açıkladı. Kauldhar’ın kurbanlarını rastgele seçtiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir