Aniden yola fırlayan minik kız, otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aniden yola fırlayan minik kız, otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu
#Bursa | İHA
30 Oca 2025 / Per 10:57
1 dk okuma / 496 Kez Okundu
| | |

Bursa’da oyun oynarken yola fırlayan bir çocuk, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yürekleri ağza getiren o anlar kameraya anbean yansıdı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi’nde sokakta ablasıyla oyun oynayan 4 yaşındaki bir kız çocuğu, aniden yola fırlayarak ölümle burun buruna geldi.

Sürücü Son Anda Fark Etti

O sırada seyir halinde olan bir sürücü, küçük kızı son anda fark ederek frene bastı. şans eseri hızla ilerlemeyen araç, muhtemel bir faciayı önledi. Kıl payı atlatılan kaza anı, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yetkililer, çocukların oyun oynadığı sokaklarda sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini vurgularken, ailelere de çocuklarını trafikten uzak tutmaları konusunda uyarılarda bulundu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.