Türkiye'nin gündemindeki Köfteci Yusuf'tan indirim kararı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye
#Bursa | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 11:47
1 dk okuma / 3.125 Kez Okundu
| | |

Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit-tağşiş ürünleri listesine dahil edilmesinin ardından domuz eti kullandığı iddialarıyla gündemde. Restoran zinciri, indirim kampanyası başlattı.

Bursa'nın dev restoran zinciri Köfteci Yusuf, domuz eti belgelerinin ardından Türkiye gündeminde yerini korurken indirim kampanyası paylaşımı yaptı. İşte detaylar...

KÖFTECİ YUSUF DOMUZ ETİ İDDİALARIYLA GÜNDEMDE

Türkiye'nin ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı taklit-tağşiş ürünleri listesine dahil edilmesinin ardından domuz eti kullandığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yusuf Akkaş'TAN AÇIKLAMALAR

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamalarda, başına getirilen durumu bilmediğini, olayı adalete taşıdığını belirtti. Akkaş, yanındaki 12 bin çalışanın emeğine leke sürdürmeyeceğini ve konunun en kısa sürede aydınlanması için mücadele ettiğini söyledi.

İNDİRİM KAMPANYASI PAYLAŞTILAR

2 şubesinde domuz eti çıktığı iddia edilen Köfteci Yusuf sosyal medya hesabından indirim kampanyası paylaşımı yaptı. Kampanyanın 22 Ekim tarihine kadar süreceği bildirildi. İndirimli ürünler arasında dana kıyma, pişirilmeye hazır köfte ve burger köfte olduğu görüldü.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir