Tarihi uyuşturucu operasyonu! Tam 86 bin adet yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tarihi uyuşturucu operasyonu! Tam 86 bin adet yakalandı
#Bursa | İHA
25 Eki 2024 / Cum 08:26
1 dk okuma / 1.783 Kez Okundu
| | |

Bursa’da narkotik polisinin gerçekleştirdiği operasyonda 86 bin ecstasy hap ve 14 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Narkotik köpeği Lizz’in katıldığı operasyonda, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BURSA’DA TARİHİ NARKOTİK OPERASYON
Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir aylık teknik ve fiziki takip sonucu Bursa’ya sokulmak istenen uyuşturucuları yakalayarak tarihi bir operasyona imza attı. Operasyonda 86 bin ecstasy hap ve 14 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPACAKLARINI BELİRLEDİLER
Bursa Narkotik ekipleri, 4 kişinin uyuşturucu ticareti yapacağına dair bilgi aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yürütülen operasyonda, şüphelilerin ev ve araçları mercek altına alındı. Teknik takip sonrası operasyon için düğmeye basıldı.

NARKOTİK KÖPEĞİ LİZZ’İN BAŞARISI
Operasyona narkotik köpeği Lizz de katıldı. Yapılan aramalarda bir minibüs ve bir hafif ticari araçta 28 kilo 600 gram (86 bin adet) uyuşturucu ecstasy hap ve 14 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI, BİNLERCE KİŞİ KURTULDU
Başarılı operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler sayesinde yaklaşık 60 bin kişi zehirlenmekten kurtarıldı.

NARKOTİK EKİPLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Bu önemli operasyonda, narkotik köpeği Lizz de başarılı çalışmasıyla dikkat çekti. Ele geçirilen uyuşturucuların başında poz veren Lizz, operasyona damga vurdu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.