Suç örgütü çökertildi! 23 kişi tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Suç örgütü çökertildi! 23 kişi tutuklandı
#Bursa | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 11:58
1 dk okuma / 1.997 Kez Okundu
| | |

Bursa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonla organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda silah, uyuşturucu madde ve altınlar ele geçirilirken, 26 şüpheliden 23’ü tutuklandı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen geniş çaplı bir operasyon sonucunda, Bursa merkezli 4 ilde faaliyet gösteren organize suç örgütü çökertildi. Operasyonun hedefinde, liderliğini İ.Z.Z.'nin yaptığı organize suç örgütü vardı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda, suç örgütüne ait birçok yasadışı materyal ele geçirildi.

Yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet kesici alet, 3 adet hassas terazi, 14 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, 38 adet Cumhuriyet altını, 51 adet çeyrek altın, para, cep telefonları ve SIM kartlar ele geçirildi.

Operasyon sonucunda, örgüt lideri İ.Z.Z. ve diğer şüphelilerden 26 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 23’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu büyük operasyon, jandarma ekiplerinin başarılı bir çalışması olarak değerlendirilirken, suç örgütünün çökertilmesiyle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.