Mustafa Bozbey resmen CHP'nin Bursa adayı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Bozbey resmen CHP
#Bursa | Haber Merkezi
05 Ara 2023 / Sal 15:43
2 dk okuma / 162 Kez Okundu
| | |

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

Bozbey, "Bursa'nın artık kaybedecek bir dakikası bile yok. Sellerin yerleşim yerlerine akması değil, trafiğin akması gerek. Deprem gerçeğiyle yaşarken kentsel dönüşüm adı altında insan hayatını tehdit eden yapılaşmanın sona ermesi gerek. Bursa artık İzmir'in, İstanbul'un, Ankara'nın gölgesinde kalmamalı. Bursa'nın yeşilini ve çocukluğunu geri vermek zorundayız. Bu kent terkedilmiş! Araçlara, plansızlığa, ağaçsızlığa, düzensizliğe ve adaletsizliğe! Bu kentin insanları sahipsiz! Bursa'da yönetim anlayışı değişecek, Bursa güzelleşecek" dedi.

Bozbey, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bursa'mızın "Önce İnsan" felsefesiyle yönetilmeye ihtiyacı var. Kentin yeşiliyle, mavisiyle, beyazıyla tüm olanakları yaratarak kentlinin yükünü biraz da olsa alması gerek. Bursa ve Bursalılar her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Son beş yılda yaşadığı gerilemeyi hepimiz görüyoruz, hep birlikte yaşıyoruz. Değerlerimiz bir bir kaybolurken, dertlerimiz çığ gibi büyüyor! Artık bu gidişe bir dur demek gerekiyor. Bursalıların sağlıklı, huzurlu, dirençli, adil ve güvenli bir kentte yaşayabilmesi için yola çıkıyoruz. İnsan öncelikli ve katılımcı bir anlayışla, örnek alınan "Demokratik Katılımcı Yönetim Modeli'mizle, Bursa'mızı, Bursalılarla beraber yönetmek için adayım!"

Bozbey, konuşmasının sonunda, "Bursa'da yönetim anlayışı değişecek, Bursa güzelleşecek. Emekliler, köylüler, kadınlar, gençler, yaşlılar, esnafımız, sanayicimiz, öğrencimiz, çiftçimiz... En önemlisi çocuklarımız gülümseyecek! Bursa'da değişim zamanı! Bursa'da yönetim anlayışı değişecek, sonra her şey güzelleşecek! Bursa'da yönetim anlayışı değişecek, sonra herkes gülümseyecek! Bursa'da yönetim anlayışı değişecek, sonra sokaklar çiçeklenecek" ifadelerini kullandı.
 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir