Mesut Bakkal’dan Bursaspor’a Şok Haciz Girişimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mesut Bakkal’dan Bursaspor’a Şok Haciz Girişimi
#Bursa | Haber Merkezi
17 Eyl 2024 / Sal 16:33
1 dk okuma / 1.931 Kez Okundu
| | |

Bursaspor, eski teknik direktör Mesut Bakkal’ın 1.5 milyon TL alacak için haciz girişimiyle sarsıldı. Yönetim, haciz işlemiyle ilgili görüşmelerini sürdürüyor.

Bursaspor, güne eski teknik direktör Mesut Bakkal tarafından başlatılan şoke edici bir haciz girişimiyle başladı. Yeşil Beyazlı takımın 2018-19 sezonunda Süper Lig’den düştüğü dönemde görev yapan Bakkal, alacaklarını tahsil etmek için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde avukatları aracılığıyla haciz işlemi başlattı.

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bursaspor'u küme düşürüp, alacağının 3-4 katı faiz isteyen Bakkal ve avukatları Özlüce’ye hacze geldiler.” ifadelerini kullandı. Bursaspor yönetimi ise haciz işlemiyle ilgili avukatlarla görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce yapılan açıklamalarda Mesut Bakkal’ın Bursaspor’dan 1 milyon 500 bin TL alacağı olduğu belirtilmişti.

Bu gelişme, Bursaspor’un transfer tahtasını kapatan dosyalarla ilgili sorunlarını çözmeye çalıştığı bir dönemde yaşandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.