Köfteci Yusuf’a Operasyon Ters Tepti! Destek Çığ Gibi Büyüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf’a Operasyon Ters Tepti! Destek Çığ Gibi Büyüyor
#Bursa | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 12:04
1 dk okuma / 2.162 Kez Okundu
| | |

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın domuz eti iddialarına karşı Köfteci Yusuf'tan savunma geldi. Vatandaşların destek verdiği Köfteci Yusuf'a İYİ Parti Milletvekili Hasan Toktaş da sahip çıktı. Detaylar haberimizde.

AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ
Tarım ve Orman Bakanlığı, Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki Köfteci Yusuf'un köfte ve dana eti döner ürünlerinde domuz eti tespit edildiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından, Köfteci Yusuf'tan iddialara yanıt geldi.

KÖFTECİ YUSUF KENDİNİ SAVUNDU
Köfteci Yusuf, yapılan analiz sonuçlarının maddi gerçeği yansıtmadığını belirtti ve "Ürünlerimizde asla domuz eti kullanılmamıştır" açıklamasında bulundu. Firma, tüm ürünlerinde kalite standartlarına uyulduğunu ve iddiaların yanlış olduğunu savundu.

VATANDAŞLARDAN DESTEK YAĞDI
Vatandaşlar, Köfteci Yusuf’a karşı yapılan bu açıklamaları bir operasyon olarak değerlendirirken, birçok kişi firmaya destek vermek için şubelere giderek yemek yedi. Sosyal medyada da destek mesajları yağdı ve halk, Köfteci Yusuf’un yanında durdu.

HASAN TOKTAŞ’TAN DA DESTEK
İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da Köfteci Yusuf’a destek veren isimlerden biri oldu. Toktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Yemek resmî paylaşmak adetim değildir ancak bu resmi paylaşmayı bir görev sayıyorum. Köfteci Yusuf kardeşimizi şahsen tanımam ama hikayesini iyi bilirim. Bahsi geçen hatayı yapmış olma ihtimalini mümkün görmüyorum. Rabbim iş rastlığı versin Köfteci Yusuf."

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.