Köfteci Yusuf’a Destek Yağdı, Şubelerde Yoğunluk Yaşandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf’a Destek Yağdı, Şubelerde Yoğunluk Yaşandı
#Bursa | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 19:05
1 dk okuma / 13 Kez Okundu
| | |

arım ve Orman Bakanlığı’nın denetim raporları sonrası gündem olan Köfteci Yusuf, domuz eti tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Şubeleri dolup taşan zincir restorana vatandaşlardan destek mesajları yağdı.

KÖFTECİ YUSUF’A VATANDAŞ DESTEĞİ

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürün satan firmaları açıklaması sonrası, Köfteci Yusuf ülke gündeminin zirvesine oturdu. Bakanlığın domuz eti tespit ettiği zincir restoranın şubeleri, yaşanan tartışmalara rağmen dolup taşıyor. Köfteci Yusuf’a haksızlık yapıldığını düşünen birçok vatandaş, şubelere giderek desteğini açıkça gösterdi.

DOMUZ ETİ TESPİTİ ŞOKU YAŞANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda sektöründeki denetimlerine devam ederek, halk sağlığını tehdit eden ürünleri kamuoyuyla paylaşıyor. Şubat ayında yapılan denetimlerde, Köfteci Yusuf’un bazı şubelerinde ürünlere domuz eti karıştırıldığı tespit edildi. Bu gelişme, restoran zinciri için büyük bir şok oldu.

ŞUBELER DOLUP TAŞIYOR

Ülke genelinde 42 ilde toplam 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf, iddiaların ardından birçok vatandaşın desteğiyle karşılaştı. Şubelerde çekilen görüntülerde, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. "Rüzgar tersine döndü" yorumları, sosyal medya platformlarında hızla yayıldı ve viral oldu.

ERDOĞAN: “HERKESİN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Köfteci Yusuf hakkındaki tartışmalara dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Sözünü ettiğiniz köftecideki denetimde Ankara'da iki şubede uygunsuz gıda tespiti yapılıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunuluyor. Mahkeme süreci tamamlandığında ve kesinleştiğinde, bu denetim raporu yayımlanıyor. Bakanlığımızın idari işlemleri yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.