Köfteci Yusuf Domuz Eti Skandalında Kumpas İddiası: 'Çökmek İstediler'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf Domuz Eti Skandalında Kumpas İddiası:
#Bursa | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 18:14
1 dk okuma / 583 Kez Okundu
| | |

Domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, 'kumpas' kurulduğunu öne sürdü. Eski Emniyet Genel Müdürü Emin Arslan, geçmişteki çökme girişimlerini hatırlatarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

KÖFTECİ YUSUF DOMUZ ETİ SKANDALIYLA GÜNDEME GELDİ

Türkiye'nin en popüler köfte zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf, Bursa'daki şubesinde köfte ve dönerinde domuz eti kullanıldığı tespit edilmesinin ardından bir anda gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda, firmanın açıklamalarını okuyanlar arasında hak verenler de var.

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİNDEN 'kumpas' İDDİASI

Kendilerine kumpas kurulduğunu iddia eden Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada, "Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim" diyerek iddiaları reddetti.

AKKAŞ "SİYASİ İLİŞKİLERİM OLSA DOKUNAMAZLARDI"

Yusuf Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Beni çok güçlü zannediyorlar ama benim o kadar gücüm olsaydı buradan numune de alınmazdı, alınan numuneler de böyle çıkmazdı." dedi.

EKSİK POLİTİKALAR VE DOMUZ ETİ KOZU

domuz eti skandalı gündemdeyken, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Arslan, "Köfteci Yusuf yakın köylümdür. Yıllardır güdümlü mafya grupları kendisine çökmek istediler. Benim KOM başkanlığım zamanında bakan Sadettin Tantan’ın direktifiyle bunu başaramadılar. Şimdi etkin siyasi destekli yapılar domuz eti kozunu oynadılar. Yusuf, daha güçlü olacaktır." ifadelerini kullandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir