Köfteci Yusuf aslen nereli? Herkes Bursalı zannediyordu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf aslen nereli? Herkes Bursalı zannediyordu
#Bursa | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 18:52
1 dk okuma / 2.713 Kez Okundu
| | |

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, yaptığı açıklamada doğduğu yerin Bursa olduğunu ancak aslen Konya-Karamanlı olduğunu belirtti. Akkaş’ın memleketine dair detaylar ve son açıklamaları haberimizde.

Yusuf Akkaş’IN MEMLEKETİ KONUSUNDAKİ MERAK GİDERİLDİ

Köfteci Yusuf'un sahibi olarak tanınan Yusuf Akkaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla memleketine dair merak edilenleri yanıtladı. Daha önce Bursa’nın Kızılhisar köyünde doğduğunu belirten Akkaş, aslında Konya-Karamanlı olduğunu ifade etti. Akkaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Konya Karaman'dan taşındık” diyerek kökenleri hakkında bilgi verdi.

AKKAŞ: “Konya Karaman'DAN GELİYORUZ”

Yusuf Akkaş, yayınladığı 34 dakikalık videoda Bursa'daki köfte şubesinde yaşanan domuz eti iddialarına yanıt verirken, memleketine dair de açıklamalarda bulundu. Konyalılar ve diğer birçok vatandaş ise Akkaş’ın kim olduğunu daha yakından tanımak istedi.

BURSALI DOĞUM, KONYA KÖKENLİ

Akkaş, 1978 yılında Bursa'nın Kızılhisar köyünde doğduğunu ancak aslen Konya-Karamanlı olduğunu vurguladı. “Ben, Konya Karaman'dan Bulgaristan'a, daha sonra İznik'e gelerek, sonrasında da Bursa Yenişehir Kızılhisar köyüne taşınan bir ailenin çocuğuyum” ifadelerini kullandı. Karaman, 1989’a kadar Konya’nın bir ilçesiydi, 21 Haziran 1989’da Türkiye’nin 70. ili oldu.

DOMUZ ETİ İDDİASI HAKKINDA DA KONUŞTU

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Köfteci Yusuf’un Bursa şubesinde satılan ürünlerde domuz eti tespit edildiği belirtilmişti. Bu iddialar sonrasında Akkaş, detaylı bir açıklama yaparak hem bu konuya hem de memleketiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.