İnegöllüler doğayla buluşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler doğayla buluşuyor
#İnegöl | İHA
21 Eki 2024 / Pzt 17:25
1 dk okuma / 192 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla düzenlenen doğa yürüyüşleri, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İnegöl Belediyesi doğa sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), düzenlediği doğa yürüyüşleriyle vatandaşları doğayla buluşturmaya devam ediyor. Rehber Cemal Kuş önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, doğayla iç içe olmak isteyen İnegöl halkı tarafından büyük ilgi görüyor. İki haftada bir düzenlenen doğa yürüyüşleri, İnegöl'ün doğal güzelliklerini keşfetmek için harika bir fırsat sunuyor.

Bu haftaki rota, şehrin doğu bölgesinde Domaniç Orman Deposu'ndan başlayarak, Sütlük Yaylası'nı geçip Oylat'ta son buldu. 22 kilometrelik parkur, katılımcılar için orta zorluk seviyesinde olurken, doğaseverler İnegöl’ün sonbahar renklerine bürünmüş doğasında unutulmaz bir gün geçirdi. Sabah 08.30’da başlayan etkinlikte, katılımcılar Hikmet Şahin Kültür Parkı’ndan araçlarla yürüyüşün başlangıç noktasına taşındı.

İnegöl Belediyesi'nin "Cesaretini Doğaya Göster" sloganıyla yürüttüğü bu etkinlikte her yaştan doğasever, doğanın oksijen deposu ormanlarında enerjilerini yeniledi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.