Eski nişanlısı talihsiz kadını iki bacağından etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski nişanlısı talihsiz kadını iki bacağından etti
#Bursa | İHA
05 Eyl 2024 / Per 15:10
2 dk okuma / 2.214 Kez Okundu
| | |

Bursa’da yaşanan dehşet verici olayda, Arda T. eski nişanlısı Elif B.’yi kaçırarak kıraathaneye ateş açtı, ardından silah zoruyla bir aracı gasp etti ve intihar etti. Elif B. ise iki bacağını kaybetti.

Geçtiğimiz ay Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde yaşanan korkunç olay, şehirde geniş yankı uyandırdı. Arda T. (28), eski nişanlısı Elif B. (27) ile birlikte 16 AVH plakalı hafif ticari araçla hareket etti. Arda T., Elif B.’yi kaçırdıktan sonra, Elif’in şimdiki sevgilisinin bulunduğu kıraathaneye giderek pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. Bu saldırıda, kıraathanenin üzerinde bulunan bir evin balkonunda oynayan 14 aylık Yusuf S. saçmaların hedefi oldu ve bacağından yaralandı. Yusuf bebek, ambulans ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Arda T., olayın ardından kaçarken, 10 dakika sonra Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu’nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.’ye ait 16 BCS plakalı otomobili silah zoruyla gasp etti. Bu arada, ilk olayda kullanılan hafif ticari araç yolun ortasında kaldı. Yasin T.’nin ihbarı üzerine polis, olayları bir bütün olarak değerlendirip derinleştirdi. İlk olayda kullanılan araçta tüfek ve tabanca ele geçirildi. Gasp ve kıraathaneye ateş açma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet Büro Amirliği ekipleri, Arda T. ile Elif B.’nin geçmişte nişanlı olduklarını ve ayrıldıklarını ortaya çıkardı. Arda T.’nin eski nişanlısının yeni sevgilisini öğrenince cinnet geçirdiği belirlendi.

Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Arda T. ve Elif B.’nin gasp ettikleri araç ile Cumalıkızık Mahallesi’nde bulunan ormanlık alana gittiklerini tespit etti. Polis ve jandarma, dron destekli yürüttükleri operasyonda aracı terk edilmiş olarak buldu. Dron yardımıyla şüpheliler ağaçlık alanda bulundu ve polis ile jandarma bölgeyi abluka altına aldı. 100 kişilik ekip, dikkatli bir şekilde şüphelilere yaklaşırken, Arda T. Elif B.’nin bacaklarına ateş açtı ve ardından kendi kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti.

Yaralı Elif B., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç kadının diz kapağındaki atardamarın parçalanması nedeniyle kangren gelişti ve iki bacağı 6 gün arayla diz kapağının üzerinden kesildi. Ameliyat öncesinde Elif B.’nin, "Bacağım kesilirse ne yaparım, nasıl yürürüm" diyerek ağladığı ve psikolojik destek aldığı belirtildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.