CHP'li meclis üyesi başından silahla vurulmuş halde bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP
#Bursa | Haber Merkezi
21 Ağu 2024 / Çar 18:06
1 dk okuma / 2.817 Kez Okundu
| | |

CHP Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, evinde başından vurulmuş halde bulundu.

Bursa'da CHP’den Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapan Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları (32), evinde başından vurulmuş olarak bulundu. Yaşamına son verdiği düşünülen Memişoğulları’nın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle netlik kazanacak.

Olayın Detayları

Olay, sabah saatlerinde Bursa’nın Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi'nde meydana geldi. CHP Osmangazi Eski İlçe Başkanı Ahmet Memişoğulları'nın oğlu olan Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın evinden, eşi işe gittikten sonra tek el silah sesi duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Memişoğulları’nı başından vurulmuş halde buldu.

Soruşturma Devam Ediyor

Memişoğulları’nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde bir tabanca ve boş bir kovan bulundu. Soruşturma titizlikle devam ediyor.

Bursaspor ve Bursa Fan Club Üyesi

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, aynı zamanda Bursaspor üyesi ve Bursa Fan Club Derneği Başkan Vekili olarak da aktif görev yapmaktaydı. Yaşanan bu acı olay, hem siyasi hem de spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.