BURSKOOP Burs Başvuruları Başladı! Kimler Faydalanacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BURSKOOP Burs Başvuruları Başladı! Kimler Faydalanacak?
#Bursa | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 18:14
1 dk okuma / 885 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve üniversite öğrencilerine BURSKOOP burs desteği sağlıyor. Başvurular 7-14 Ekim 2024 tarihleri arasında www.burskoop.com adresinden online yapılabilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BURSLAR İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde mesleki ve teknik Anadolu lisesi ile üniversite öğrencilerine yönelik BURSKOOP burs desteği için başvuruları başlattı. Başvurular, 7-14 Ekim 2024 tarihleri arasında www.BURSKOOP.com internet adresinden online olarak yapılabilecek.

MESLEK LİSESİ VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
Sanayi kenti Bursa’nın ara kademe eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla meslek liselerine de burs sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesine dayanarak eğitime destek veriyor. Üniversite öğrencileri ve mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencileri için belirlenen kriterlere göre burs sağlanacak.

BAŞVURULAR ONLINE OLARAK YAPILACAK
BURSKOOP burs başvuruları, www.BURSKOOP.com adresinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvuru sürecinde istenen belgeler ve şartlar da yine BURSKOOP internet sitesinde detaylı şekilde açıklanacak.

BAŞKAN BOZBEY’DEN AÇIKLAMA
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal belediyecilik ilkesi ile Bursa’nın sağlıklı bir geleceğe taşınması için çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerin eğitim hayatına destek olduklarını vurgulayan Başkan Bozbey, burs başvurularının belirlenen tarihler arasında yapılmasını istedi.

BURSLAR KİMLERE VERİLECEK?
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen kriterlere uyan mesleki ve teknik lise öğrencileri ile üniversite öğrencileri BURSKOOP burs desteğinden faydalanabilecek. Başvuru sonuçları ise öğrencilerin kişisel BURSKOOP hesaplarından öğrenilecek.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir