Bursa’da ki mobilya firması için karar Eylül ayında verilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa’da ki mobilya firması için karar Eylül ayında verilecek
#Bursa | Haber Merkezi
24 Tem, 2024 / Çar 13:59
1 dk okuma / 3.079 Kez Okundu
| | |

Bursa'nın yarım asırlık devi Işıklar Mobilya'ya 3 aylık konkordato süresine ek olarak 2 ay daha mühlet tanındı. Kesin karar için 25 Eylül 2024'te duruşma yapılacak.

 

YARIM ASIRDIR SEKTÖRDE

1969 yılında kurulan ve 1998 yılında Osmangazi'de faaliyetlerine devam eden Bursa Işıklar Mobilya Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, iflas anlaşması (konkordato) için Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurmuştu. Mayıs ayında verilen 3 aylık geçici konkordato süresine ek olarak, mahkeme 3 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere firmaya 2 ay daha mühlet tanıdı.

MAHKEME KARARI VE YENİ DURUŞMA TARİHİ

Kesin mühlet hakkındaki kararın geçici mühlet içinde verilmesi gerektiğinden, mahkeme 25 Eylül 2024 günü saat 13:50'de duruşma yapılmasına karar verdi.

KONKORDATO KOMİSERİ SAVAŞ ALTAN GÖREVE DEVAM EDECEK

Geçici mühlet süresince firma için konkordato komiseri olarak atanan mali konular uzmanı Savaş Altan'ın görevinin devam edeceği belirtildi. Ayrıca, firma hakkında her türlü ihtiyati tedbir, ihtiyati haciz ve muhafaza işlemleri dahil tüm takip işlemlerinin yapılmaması yönünde verilen ihtiyati tedbir kararlarının geçerliliği korundu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.