Bursa'da Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Okul Müdürü Açığa Alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa
#Bursa | Haber Merkezi
20 Eyl 2024 / Cum 12:30
1 dk okuma / 3.705 Kez Okundu
| | |

Bursa'da Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda kadın müdür yardımcısının kapısını kıran okul müdürü açığa alındı. Olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı inceleme ve soruşturma başlattı.

Bursa'da Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Okul Müdürü Açığa Alındı

Bursa'da Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kıran okul müdürü açığa alındı. Milli Eğitim Bakanlığı, olaya ilişkin inceleme ve soruşturma başlattı.

İddiaya göre, okul müdürü, yaklaşık bir yıldır sorun yaşadığı kadın müdür yardımcısını penceresiz ve revir olarak kullanılan bir odaya taşımak istedi. Müdür yardımcısının bulunduğu odayı boşaltmak istememesi üzerine, okul müdürü önce anahtar ve pense gibi araçlarla kapıyı açmaya çalıştı. Başarısız olunca çekiç ve tekme kullanarak kapıyı kırdı. Kadın müdür yardımcısı bu anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Görüntülerin basına yansımasının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı okul müdürünü açığa aldı ve olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Aynı okul müdürü daha önce, "Şort giyen öğrenciye de karışırız, başını örtmeyen öğrenciye de karışırız." sözleri ile tepki toplamıştı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.