Böyle senaryo polisleri bile şaşırttı...Arkadaşına kapkaç yaptırttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Böyle senaryo polisleri bile şaşırttı...Arkadaşına kapkaç yaptırttı
#Bursa | İHA
18 Eki 2024 / Cum 09:34
1 dk okuma / 377 Kez Okundu
| | |

Bursa’da sanal kumarda harcadığı parayı eşine söyleyemeyen ve arkadaşıyla motosikletli kapkaç senaryosu hazırlayan tekstilcinin oyununu Asayiş Polisi bozdu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, tekstil işiyle uğraşan Coşkun K. (35), yüklü miktarda borcunu eşinden gizlemek için akıl almaz bir plan yaptı. 58 bin Euro parayı evden alarak "İstanbul’da iş anlaşmasına gidiyorum" diyerek evden ayrılan Coşkun K., bir alışveriş merkezinin önünde motosikletli bir kişiye para dolu çantasını kaptırdığına dair sahte bir kapkaç senaryosu oluşturdu. 

Olay, güvenlik kameralarına yansıyan sahte kovalamaca görüntüleriyle başladı. motosikletli gaspçının peşinden koşan Coşkun K., polise ifade verirken gözyaşı döktü. Ancak güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, motosikletli şahsın terminalde önceden keşif yaptığını fark edince şüphelenmeye başladı. 

polisin araştırmaları sonucu motosikletlinin Coşkun K.’nın 15 yıllık arkadaşı İsmail Melih A. olduğu ortaya çıktı. Çapraz sorguda, Coşkun K.'nın borçlarını eşinden saklamak için arkadaşıyla bu senaryoyu planladığı anlaşıldı. 

İsmail Melih A., arkadaşına yardım etmek için bu plana dahil olduğunu ve Coşkun K.'nın ağlaması üzerine böyle bir oyun oynadıklarını itiraf etti. Olay, "Suç uydurma ve güvenlik güçlerini meşgul etme" suçlamalarıyla iki arkadaşın adliyeye sevk edilmesiyle sonuçlandı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.