Aileler tedirgin, sosyal medya bunu konuşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aileler tedirgin, sosyal medya bunu konuşuyor
#Bursa | İHA
25 Eki 2024 / Cum 11:19
1 dk okuma / 3.001 Kez Okundu
| | |

Bursa’da okul önlerinde uyuşturucu satışı yapıldığı iddiaları asılsız çıktı. Emniyet Müdürlüğü, benzer provokasyonların farklı şehirlerde de görüldüğünü belirterek, okullarda gerekli tüm önlemlerin alındığını açıkladı.

BURSA’DA OKUL ÖNLERİNDE UYUŞTURUCU İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI
Bursa’da bir okulun önünde uyuşturucu satıldığı yönündeki iddialar, sosyal medyada ve bazı paylaşım gruplarında geniş yer buldu. Ancak, Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bu iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi. Yetkililer, benzer provokasyonların farklı şehirlerde, özellikle büyükşehirlerde de yapıldığını ifade etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA
Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, asılsız iddiaların yayılmasına karşı vatandaşları uyardı. Bursa sınırları içerisindeki tüm okullarda okul polisi, çocuk polisi, narko polis ve toplum destekli polisler görev yapıyor. Bu sayede, öğrencilerin güvenliği en üst seviyede tutuluyor ve uyuşturucu satıcılarına karşı etkin bir mücadele yürütülüyor.

ASILSIZ PAYLAŞIMLAR VE SOSYAL MEDYA PROVOKASYONU
Yetkililer, sosyal medya üzerinde yayılan ve çocuklara ücretsiz olarak şeker verildiği, bu şekerlerin içinde uyuşturucu madde bulunduğu yönündeki paylaşımların asılsız olduğunu açıkladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde satıcıları ile her zaman titiz bir şekilde mücadele ettiğini vurguladı. Bursa’daki okulların önlerinde, iddia edildiği gibi durumların yaşanmadığını ve yaşanmaması için de tüm önlemlerin alındığını belirtti.

BURSA’DA OKUL GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEDE
Bursa Emniyet Müdürlüğü, okullarda uygulanan güvenlik tedbirleri sayesinde öğrencilerin huzur içinde eğitim alabilmesi için çalıştıklarını belirtti. Yetkililer, asılsız iddialarla toplumu korkuya sevk etmeye çalışanlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.