A 101 şubesinde müşteriyi dövmüşler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
A 101 şubesinde müşteriyi dövmüşler
#Bursa | Haber Merkezi
26 Tem, 2024 / Cum 11:37
1 dk okuma / 2.983 Kez Okundu
| | |

Bursa, Gemlik - Bursa'daki bir A-101 şubesinde yaşanan olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Yazar Ercan Faraş'ın paylaşımları, bir grup müşterinin hatalı işlem nedeniyle çalışanlar tarafından darp edildiği iddiasını ortaya koydu.

Yazar Ercan Faraş, bir dostunun eşi, kızı ve kayınbiraderinin Gemlik'teki A-101 şubesinde yaşadığı dehşeti sosyal medyada anlattı. Olay, müşterilerin 7 adet soda almasının ardından fişte 7 adet altılı paket ibaresini fark etmeleriyle başladı. Durumu düzeltmek için mağazaya geri dönen müşteriler, kasiyerin olumsuz tavrıyla karşılaştı.

TARTIŞMA VE DARP İDDİALARI

Faraş, kasiyerin "iade anlamayız" diyerek müşterilere sert tepki verdiğini ve mağaza sorumlusunu çağırmayı reddettiğini belirtti. Müşterilerin ısrarı üzerine kasiyer, "Birazdan üniformamı çıkarıp göstereceğim size" şeklinde tehdit etti. Tartışmanın büyümesiyle kasiyer, üniformasını çıkararak dışarıdaki kadınlara saldırdı. Olayın çözülmesini bekleyen mağaza müdürü de kasiyerin ablası olduğu ortaya çıktı ve o da saldırıya katıldı.

TEKME TOKAT SALDIRI

Kasiyer ve mağaza müdürünün saldırısına uğrayan müşteriler, ciddi şekilde darp edildi. Kızın gözü şişti ve morardı, annenin ise darp raporu aldığı belirtildi. Faraş, iki hafta önce aynı mağazada benzer bir olayın yaşandığını ve bir toptancının darp edildiğini komşuların ifade ettiğini söyledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Yazar Ercan Faraş, A-101 çalışanlarının bu cüretini ve A-101'in kayıtsızlığını eleştirdi. Faraş, "2 hafta arayla aynı mağazada polislik iki olay yaşanması normal mi? Çalışanlarınızın bu cüreti, sizin bu kayıtsızlığınızdan mı kaynaklanıyor?" ifadelerini kullandı.

A-101'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Konu hakkında A-101'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Müşteriler ve sosyal medya kullanıcıları, A-101 yönetiminin bu olaylar karşısındaki tutumunu merakla bekliyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.