WhatsApp'tan Büyük Yenilik: İnstagram'da ki o özellik geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
WhatsApp
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
04 Eki 2024 / Cum 18:09
1 dk okuma / 1.828 Kez Okundu
| | |

WhatsApp'a gelen yeni özellikle kullanıcılar, durum güncellemelerinde kişileri gizli olarak etiketleyebilecek ve durum güncellemelerini yeniden paylaşabilecek. Ayrıca durum beğenme özelliği de eklendi.

WhatsApp, Meta'nın bünyesinde yer alan anlık mesajlaşma uygulaması, yepyeni bir özellikle kullanıcıların karşısına çıktı. Artık WhatsApp'ta, tıpkı Instagram'daki gibi durum güncellemelerine kişi etiketlemek mümkün hale geldi. Ancak bu özellikte Instagram'dan farklı olarak, etiketlenen kişiler gizli kalacak. Durum güncellemesinde etiketlenen kişiler, bildirim alacak ve bu durumu kendi hesaplarında yeniden paylaşabilecek.

WhatsApp’ın yeni özellikleri arasında durum güncellemelerine beğeni bırakma da yer alıyor. Kullanıcılar, beğenilerini sadece durumu paylaşan kişi görebilecek şekilde yapabilecek. Ayrıca, bir durum güncellemesine beş kişiye kadar etiketleme yapılabilecek ve bu etiketlemeler özel olarak kalacak.

Meta, WhatsApp’ın bu güncellemeyle birlikte arkadaşlar ve aileyle daha kolay etkileşim kurmayı amaçladıklarını belirterek, önümüzdeki aylarda daha fazla özelliğin ekleneceğini duyurdu. Bunun yanında, geçtiğimiz günlerde yapılan bir başka güncellemeyle de görüntülü arama deneyimi geliştirilmiş ve kamera filtreleri, özelleştirilebilir arka planlar gibi yenilikler getirilmişti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir