Efkan Ala'dan İnstagram için flaş açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Efkan Ala
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
08 Ağu 2024 / Per 15:17
1 dk okuma / 5.961 Kez Okundu
| | |

Ala, Türkiye'nin Instagram'a erişim engelinin kaldırılması için görüşmelerin devam ettiğini ve kısa sürede olumlu sonuçlar alınacağını belirtti. Yeni anayasa tartışmaları, AK Parti'deki değişim ve erken seçim olasılığı gibi konulara da değinen Ala, Türkiye'nin yapısal reformlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

Türkiye'nin gündemini belirleyen konulardan biri olan Instagram erişim engeliyle ilgili önemli açıklamAlarda bulunan Ala, görüşmelerin devam ettiğini ve kısa sürede olumlu sonuçlar alınacağını müjdeledi. Ala, Türkiye'nin özgürlükleri kısıtlamak değil, genişletmek için bu görüşmeleri yürüttüğünü belirtti.

NTV'nin haberine göre, Ala, Instagram'ın çocukları koruma konusundaki hassasiyetleri nedeniyle engellendiğini de ifade etti. Bu alanda uluslararası platformlarla iş birliği yaparak çözüm bulunması gerektiğini vurgulayan Ala, Türkiye'nin iletişim devriminin kısıtlanmasına izin vermeyeceğini söyledi.

İç Politika ve Yeni Dönem

Ala, iç politikadaki gelişmelere dair de değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'nin hem geçmişteki başarılarını hem de gelecek vizyonunu gözden geçirdiğini belirten Ala, Türkiye'nin yapısal reformlara ihtiyaç duyduğunu söyledi. yeni anayasa tartışmalarının ve AK Parti içindeki değişim sürecinin önemine değinen Ala, erken seçim olasılığına ilişkin ise anket sonuçlarına göre hareket edileceğini ifade etti.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.