Yunus Akgün'ün Beşiktaş paylaşımı sonrası harekete geçtiler

#Spor | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 00:44

Galatasaraylı Yunus Akgün'ün Beşiktaş'a yönelik sosyal medya paylaşımı sonrası, Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ, YUNUS AKGÜN'ÜN PAYLAŞIMI İÇİN TFF'YE BAŞVURACAK
Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın milli futbolcusu Yunus Akgün'ün sosyal medya paylaşımı nedeniyle harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunarak durumu değerlendirmeye almayı planlıyor.

YUNUS AKGÜN'ÜN PAYLAŞIMI NEDEN DİKKAT ÇEKTİ?
Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, kısa süre önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmişti. Paylaşımında, taraftarların Beşiktaş'a yönelik tezahüratının yer aldığı bölüm sonrasında, Beşiktaş yönetimi bu duruma kayıtsız kalmayarak adım attı.

TFF'YE RESMİ BAŞVURU YAPILACAK
HT Spor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Yunus Akgün'ün bu paylaşımı üzerine harekete geçti ve Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunma kararı aldı. Başvurunun gerekçesi olarak ise, söz konusu paylaşımın Beşiktaş camiasına yönelik içerik taşıdığı belirtildi.

TARAFTARLARDAN FARKLI YORUMLAR
Yunus Akgün'ün paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında da çeşitli tartışmalara neden oldu. Bu gelişmenin ardından TFF'nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.