Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? (UEFA Uluslar Ligi)

#Spor | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 21:09

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine Karadağ maçıyla devam ediyor. Şu ana kadar oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Türkiye, 4 puanla grup liderliğini sürdürüyor. Milliler, Karadağ karşısında alacakları galibiyetle gruptaki avantajlarını korumayı hedefliyor. Peki, Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye a milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine Karadağ maçıyla devam ediyor. Şu ana kadar oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Türkiye, 4 puanla grup liderliğini sürdürüyor. Milliler, Karadağ karşısında alacakları galibiyetle gruptaki avantajlarını korumayı hedefliyor. Peki, Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman?
Türkiye A milli takımı, 11 Ekim Cuma günü Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Maç, saat 21.45'te başlayacak ve futbolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi TV8 ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak takip edebilecekler.

milli takım, Avantaj Peşinde
UEFA Uluslar Ligi'nde başarılı sonuçlar alarak grupta lider konumda bulunan Türkiye, bu karşılaşmada da galibiyet arayacak. Sonraki maçında İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak olan milliler, Karadağ maçını kazanarak İzlanda mücadelesine moralli çıkmak istiyor.

Türkiye’nin Sonraki Rakibi İzlanda
Karadağ maçının ardından Türkiye, 14 Ekim 2024 tarihinde İzlanda ile deplasmanda rövanş mücadelesine çıkacak. Bu iki maç, millilerin gruptaki kaderini belirleyecek kritik karşılaşmalar olarak öne çıkıyor.

A milli takım Aday Kadrosu
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Vincenzo Montella'nın belirlediği 27 kişilik aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir)
Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)
Orta Saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)
Forvet: Ahmed Kutucu (ikas Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Türkiye, Karadağ karşısında alacağı olası bir galibiyetle grubunda avantaj elde etmek ve liderliğini pekiştirmek istiyor. Maç sonucu, Uluslar Ligi'ndeki puan tablosunu doğrudan etkileyecek.