Portekiz'de Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Benfica 5-0 Rio Ave ÖZET

#Spor | Haber Merkezi
28 Eki 2024 / Pzt 00:42

Portekiz Premier Ligi 9. haftasında Benfica, Rio Ave'yi 5-0 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu hattrick yaparak yıldızlaştı. Detaylar haberimizde.

kerem AKTÜRKOĞLU'NDAN MÜTHİŞ PERFORMANS

 
Portekiz Premier Ligi'nin 9'uncu haftasında Benfica ile rio ave karşı karşıya geldi. Milli futbolcu kerem Aktürkoğlu, gösterdiği müthiş performansla Benfica'nın 5-0'lık galibiyetine büyük katkı sağladı. Maç, Yalova-90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve futbolseverler heyecan dolu anlara tanıklık etti.
 
Benfica rio ave MAÇINDA GOL YAĞMURU
 
Benfica, Portekiz Premier Ligi'nin 9. haftasında rio ave'yi ağırladı. Benfica'da milli futbolcular kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de yer alırken, Rio Ave tarafında Demir Ege Tıknaz maça ilk 11'de başladı.
 
kerem AKTÜRKOĞLU'NDAN hattrick
 
kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla sahne aldığı 7'nci maçta etkileyici bir performans sergileyerek hattrick yaptı. İlk golünü 12. dakikada, ikinci golünü 16. dakikada ve üçüncü golünü ise 45+2. dakikada kaydetti. milli futbolcunun bu etkileyici performansı, Benfica'nın galibiyet yolunu açtı.
 
Benfica 5-0 KAZANDI
 
Maçın geri kalan bölümünde Benfica'nın diğer golleri Andreas Schjelderup ve Amdouni'den geldi. Benfica, bu galibiyetle Portekiz Premier Ligi'nde puanını 19'a yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu.
 
kerem AKTÜRKOĞLU'NUN PERFORMANSI İLE Benfica'YA KATKISI SÜRÜYOR
 
Benfica'nın Galatasaray'dan transfer ettiği kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibinde forma giydiği tüm maçlarda skor katkısında bulunarak dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 8 gol ve 2 asist ile takımına büyük katkı sağladı.