Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi? Saat kaçta? Hangi kanalda?

#Spor | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 17:25

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Lyon ile 24 Ekim'de karşılaşacak. Maçın saat ve yayın bilgileri ile takımın durumu hakkında detaylar.

BEŞİKTAŞ'IN KÜÇÜK KARNESİ
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste puan kayıpları yaşıyor. Birinci haftada Ajax deplasmanında 4-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, ikinci haftada Eintracht Frankfurt takımını ağırladı. Bu karşılaşmadan 3-1 mağlup olan Beşiktaş, grupta şu ana kadar hiç puan alamadı.

Lyon - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?
Beşiktaş'ın Olimpik Lyon ile oynayacağı maç 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Heyecanlı karşılaşma TRT ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI Lyon DEPLASMANINA GİDECEK Mİ?
Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa ekibi Olimpik Lyon ile oynanacak kritik karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlara getirilen deplasman yasağı kararına itiraz etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımız ile Olimpik Lyon arasında 24 Ekim Perşembe günü OL Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakası ile ilgili olarak Lyon Valisi tarafından alınan karar doğrultusunda taraftarlarımızın stada ve Lyon kentine alınmayacağını öğrendik" denildi.

MUHTEMEL 11'LER
Lyon: Lucas Perri, Niles, Clinton Mata, Caleta-Car, Tagliafico, Veretout, Caqueret, Tolisso, Cherki, Fofana, Lacazette.
Beşiktaş: Ersin(Göktuğ Baytekin), Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku; Ndour, Gedson Fernandes; Rafa Silva, Muci, Semih Kılıçsoy; Immobile.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE FORMAT DEĞİŞTİ
UEFA Avrupa Ligi'nde format değişti. Artık 36 takım mücadele edecek ve ilk 8'e giren ekipler son 16 turuna yükselebilecek.