İzlanda-Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? UEFA Uluslar Ligi Milli Maç Hangi Kanalda?

#Spor | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 16:32

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında İzlanda'ya karşı sahaya çıkıyor. İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar ve maç programı.

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 14 Ekim Pazartesi günü saat 21:45'te İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te yer alan Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak. Kritik maç öncesinde futbolseverler, "İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?" sorusunun yanıtını arıyor.

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bu önemli mücadele, TV8 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, A Milli Takım’ın İzlanda karşısında göstereceği performansı ekran başında takip edebilecek.

A MİLLİ TAKIMIN MAÇ KADROSU

Maça sayılı günler kala, A Milli Futbol Takımı'nın kadrosu da netleşti. Teknik direktör tarafından belirlenen kadroda yer alan oyuncular şu şekilde:

GRUPTAKİ SON DURUM

A Milli Takım, İzlanda'ya karşı kazanarak gruptaki liderliğini sürdürmek istiyor. İşte UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup puan durumu:

  1. Türkiye: 7 puan
  2. Galler: 5 puan
  3. İzlanda: 4 puan
  4. Karadağ: 0 puan

ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ GERİ SAYIM BAŞLADI

Ay yıldızlılar, İzlanda'ya karşı elde edecekleri galibiyetle grup liderliğini koruma peşinde. İlk maçta İzlanda'yı İzmir'de 3-1 mağlup eden milli takım, Reykjavik'te de benzer bir performans göstermeyi hedefliyor.