Galatasaray - Elfsborg Maçını Sloven Hakem Matej Jug Yönetecek

#Spor | Haber Merkezi
21 Eki 2024 / Pzt 13:18

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile karşılaşacak. Maçın hakemi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug olacak. Karşılaşma 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da başlayacak.

Galatasaray - Elfsborg MAÇINI Matej Jug YÖNETECEK
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında İsveç temsilcisi Elfsborg ile karşılaşacak. 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da başlayacak olan maçta, Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak. Bu önemli karşılaşma, Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak.

HAKEM EKİBİ BELİRLENDİ
Müsabakada Matej Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Mihael Antic görev yapacak. Hakem ekibi, karşılaşmanın sorunsuz geçmesi için sahada olacak.

VAR VE AVAR KADROSU
Galatasaray - Elfsborg maçında VAR (Video Yardımcı Hakem) koltuğunda Alen Borosak, AVAR (Yardımcı Video Yardımcı Hakem) görevinde ise Asmir Sagrkovic yer alacak. VAR ekibi, maçın kritik pozisyonlarını inceleyerek hakem kararlarına destek verecek.

Galatasaray, KRİTİK MAÇTA GALİBİYET ARIYOR
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü haftada Elfsborg karşısında galibiyet alarak grupta avantaj elde etmeyi hedefliyor. Matej Jug’un yöneteceği bu önemli maç, taraftarların heyecanla beklediği karşılaşmalardan biri olarak dikkat çekiyor.