Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü lige hızlı giriş yaptı

#Spor |
02 Eki 2017 / Pzt 12:47

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Sakarya İller Arası Karate Ligi Müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları kazandıkları 14 madalya ile lige hızlı bir giriş yaptı

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Sakarya İller Arası Karate Ligi Müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları kazandıkları 14 madalya ile lige hızlı bir giriş yaptı.
İstanbul, Düzce, Bursa, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Yalova, Eskişehir, Balıkesir, Bilecik ve Sakarya’dan yaklaşık bin 50 Sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada sporcular; minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorisinde madalya için ter döktüler. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü turnuvada elde ettiği, 6 birincilik, 4 ikincilik ve 4 üçüncülük ile toplamda altı ayaktan yapılacak turnuvanın ilk ayağını başarıyla tamamladı.
Hendek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda, kulüp bazında güçlü rakiplerini geride bırakan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini eklerken, genç sporcular ilerisi için ümit verdiler.