Benfica'nın Nacional maçı canlı anlatım

#Spor | Haber Merkezi
06 Eki 2024 / Paz 21:12

Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Benfica, Portekiz Premier Lig’in 8. haftasında Nacional ile karşılaştı. Yoğun sis nedeniyle durdurulan maç, heyecanla bekleniyor.

Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Portekiz Premier Lig'in 8. haftasında Nacional ile deplasmanda karşılaştı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte sahada yoğun sis hakim oldu ve 9. dakikada görüş mesafesinin azalması nedeniyle mücadele durduruldu. Hakemin talimatı üzerine her iki takım da soyunma odalarına çekildi.
Nacional ilk 11'inde Lucas Franca, Garcia, Ze Vitor, Ulisses, Jose Gomes, Esteves, Matheus Dias, Soumare, Appiah, Isaac ve Thomas yer alırken, Benfica sahaya Trubin, Bah, Araujo, Otamendi, Carreras, Aursnes, Florentino, Di Maria, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu ve Pavlidis ile çıktı.
Portekiz Premier Lig’de puan durumu oldukça çekişmeli. İlk 8 maçını kazanan Sporting 24 puanla zirvede yer alırken, 7 maçta 18 puan toplayan Porto ikinci, 7 maçta 16 puan toplayan Benfica ise üçüncü sırada bulunuyor. Sis nedeniyle durdurulan maçın akıbeti futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.