Antalyaspor - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? (Trendyol Süper Lig)

#Spor | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 23:42

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Mücadeleye dair tüm detaylar ve muhtemel 11'ler burada.

ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, Antalyaspor karşısında üç puan arıyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 19 Ekim saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Galatasaray, bu maçta kazanarak Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyet serisi rekorunun sahibi olmayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11’LER
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahaya Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Dries Mertens, Roland Sallai ve Icardi’den oluşan bir 11 ile çıkmayı planlıyor.
Ev sahibi Antalyaspor ise ev avantajını kullanarak sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Galatasaray deplasman rekoruNA KOŞUYOR
Sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor karşısında galibiyet alması durumunda, Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.
Galatasaray, geçtiğimiz sezonun son 9 deplasman maçını kazanmış, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçmiştir. Toplamda 12 maçlık deplasman galibiyet serisi yakalayan "Cimbom", Fenerbahçe'nin rekoruna ortak konumunda.

Okan Buruk Antalyaspor'A KARŞI YENİLGİ YAŞAMADI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde Antalyaspor karşısında henüz yenilgi yaşamadı. Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray’ın başında Antalyaspor’a karşı 12 maça çıkan Buruk, 9 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

SÜPER LİG’İN EN GOLCÜ TAKIMI GALATASARAY
Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 8 maçta 24 gol kaydederek en golcü takım konumunda. En yakın rakibi Fenerbahçe’den 8 gol fazla atan sarı-kırmızılılar, bu alanda da dikkat çekiyor.
Diğer yandan Antalyaspor, ligde kalesinde 16 gol görerek en çok gol yiyen üç takımdan biri.

KAAN AYHAN CEZA SINIRINDA
Galatasaray'da Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mücadelede sarı kart görmesi halinde, önümüzdeki hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.