Yalı Çapkını'nın 80. Bölümünde Dede ve Torun Buluştu!

#Medya | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 19:01

Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor ile verdiği pozu paylaştı. Usta oyuncunun geri dönüşü ve dizideki gelişmeler dikkat çekti.

MERT RAMAZAN DEMİR’DEN DİZİ PAYLAŞIMI
star TV'nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit Korhan karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, usta oyuncu Şerif Sezer ve 80. bölümle diziye dönen Çetin Tekindor ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Üç sezondur star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nda başrol oynayan Mert Ramazan Demir, kariyeriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor.

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN YORUM
dizinin SeyranAfra Saraçoğlu da Mert Ramazan Demir'in bu paylaşımına kayıtsız kalamadı. Saraçoğlu, set karesine "Favori üçlüm" yorumunu yaptı.

YALI ÇAPKINI'NA GERİ DÖNDÜ
Öte yandan Yalı Çapkını'nda Halis Korhan karakterini canlandıran Çetin Tekindor, 3. sezonun ilk bölümlerinde yer almamıştı. Ancak 79 yaşındaki usta oyuncu, 80. bölümle diziye döndü.

DEDE-TORUN KAVUŞTU
dizinin 80. bölümünde yalıya gelen Halis Ağa'nın torununa "Dedeni özlemedin mi hiç küçük ağa?" demesi bunun üzerine Ferit'in dedesine sarılıp "O kadar çok özledim ki seni. Döndün ya istediğini yap bana" yanıtını vermesi dikkat çekti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yalı Çapkını'nın 25 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 80. bölümüne; Seyran'ın Ferit'in ısrarıyla yalıya gelmesi ve Halis Ağa'nın geri dönüşü damga vurdu.