Yalı Çapkını bölüm izle! Fragmanı izle!

#Medya | Haber Merkezi
05 Eki 2024 / Cmt 14:56

Yalı Çapkını'nın 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Ferit ile Seyran’ın karşılaşması, Sinan’ın kıskançlık krizine neden oldu. Yalı Çapkını yeni bölümü 11 Ekim Cuma akşamı Star TV'de!

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Star TV'nin büyük beğeni toplayan dizisi Yalı Çapkını, 78. bölüm fragmanıyla heyecan yarattı. Dizinin son fragmanında Ferit ile Seyran’ın karşılaştığı anlar, Diyar ve Sinan'ın kıskançlık krizine neden oldu. Diyar’ın gözlerinden kaçmayan bu karşılaşma, Sinan’ı derinden etkilerken, olayların nasıl gelişeceği büyük merak konusu.

FERİT VE SEYRAN'IN KARŞILAŞMASI KISKANÇLIK KRİZİNE YOL AÇTI

Fragmanda Ferit ve Seyran’ın karşılaşması dikkat çekiyor. Sinan’ın bu karşılaşmaya verdiği tepki ise kıskançlık krizine dönüşüyor. İzleyiciler, yeni bölümde bu üçlü arasındaki tansiyonun nasıl yükseleceğini heyecanla bekliyor.

DİYAR VE SİNAN ARASINDA GERGİN ANLAR

Sinan’ın, Ferit ve Seyran arasında yaşananları Diyar’a anlatması üzerine gerginlik tırmanıyor. Diyar’ın bu anları yakından izlemesi ise olayların seyrini değiştiriyor. 78. bölümde bu gerginliklerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜMÜYLE 11 EKİM'DE STAR TV'DE

Yeni bölüm, 11 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yalı Çapkını, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.