Servet Operasyonu Filmi: Konusu, Oyuncuları ve Çekim Detayları

#Medya | Haber Merkezi
08 Eki 2024 / Sal 01:08

Servet Operasyonu filmi, MI6 ajanı Orson Fortune'un ölümcül bir silahı durdurma macerasını konu alıyor. Jason Statham, Aubrey Plaza gibi yıldızların yer aldığı film, Türkiye'de de çekildi.

Servet Operasyonu FİLMİ KONUSU NEDİR?

2023 yapımı Servet Operasyonu filmi, MI6 ajanı Orson Fortune'un dünya için büyük bir tehdit oluşturan ölümcül bir silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için giriştiği tehlikeli bir macerayı konu alıyor. Fortune, uluslararası istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından görevlendirilir. Bu zorlu görevde CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda kalır. Fortune, silah tüccarı Greg Simmonds'ın peşine düşerken, dünya çapında bir yolculuğa çıkar.
 
Servet Operasyonu FİLMİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ
Başrollerinde Jason Statham'ın MI6 ajanı Orson Fortune'u canlandırdığı Servet Operasyonu filminde Aubrey Plaza, CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel karakterini canlandırıyor. Ayrıca Josh Hartnett, Danny Francesco karakteriyle ekranlarda olacak. Diğer oyuncular arasında Hugh Grant, Cary Elwes, Bugzy Malone ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimler de yer alıyor. Film, Guy Ritchie’nin yönetmenliğinde aksiyon ve macerayı bir araya getiriyor.
 
FİLMİN BİR KISMI TÜRKİYE'DE ÇEKİLDİ
Servet Operasyonu'nun dikkat çeken bir diğer yanı ise çekimlerinin bir kısmının Türkiye’de gerçekleştirilmiş olması. Filmde yer alan aksiyon sahnelerinin bir bölümü, Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleri arasında çekildi.
 
OYUNCULAR
 
Jason Statham: Orson Fortune
 
Aubrey Plaza: Sarah Fidel
 
Josh Hartnett: Danny Francesco
 
Cary Elwes: Nathan Jasmine
 
Hugh Grant: Greg Simmonds
 
Bugzy Malone: JJ
 
Kaan Urgancıoğlu: Casa