Kızıl Goncalar 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

#Medya | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 18:30

Now TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın 22. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Meryem'in Vahid'e söylediği çarpıcı sözler ve Mira'nın eylemleri dikkat çekti.

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM 2. fragmanI YAYINLANDI

Now TV’nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın 22. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı dizide, Mira’nın Meryem’in başörtüsünü çekiştirmesi sonucu yediği tokat dikkat çekti.

Meryem’İN ÇARPICI SÖZLERİ

Kızıl Goncalar 22. bölüm 2. fragmanında, Meryem’in Vahid’e söylediği “Yalnız kızım değil, günahına girdiğin her kim varsa azad etmek boynumun borcu olsun” sözü izleyicinin ilgisini çekti. Vahid’in Sadi Hüdayi’ye “Sana Yeni Bir Eş Münasiptir” demesi de fragmanda öne çıkan diğer bir nokta oldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

14 Ekim Pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek olan Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Zeynep’in Cüneyd ile karşılaşması ise yeni bölüm için heyecanı artırdı.

DİZİ HAKKINDA

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinde; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Naim, Meryem’i kurtarması için Levent’ten yardım istemişti. Meryem’in bıçaklanmasının ardından yaşanan olaylar, Alkanlı ailesini de derinden etkiledi. Cüneyd ise kimliğini tamamen kaybetmiş durumda, bu durum onu geçmişiyle yüzleşmeye zorlayacak.