Bir Gece Masalı 6. Bölüm İzle Full - atv Bir Gece Masalı Altıncı Bölüm Tek Parça İzle

#Medya | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 00:34

Bir Gece Masalı dizisinin 6. bölümü atv ekranlarında 8 Ekim 2024 tarihinde yayınlandı. Bir Gece Masalı altıncı bölümü full izlemek için tek parça link ve detaylar haberimizde.

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM FULL İZLE

Bir Gece Masalı dizisinin 6. bölümü, 8 Ekim 2024 Salı günü atv ekranlarında yayınlandı. Dizinin bu heyecan dolu bölümü izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Bir Gece Masalı’nın altıncı bölümünü tek parça ve full olarak izleyebileceğiniz link haberimizin detaylarında yer alıyor.
 
BİR GECE MASALI DİZİSİNİN KONUSU
Bir Gece Masalı, babası suikasta kurban giden Mahir'in, yıllar sonra intikam almak için Denizli'ye dönmesini ve burada bir Yörük kızı olan Şehrazad'a aşık olmasını konu alıyor. Mahir, bir yandan aşık olduğu kadını bulmaya çalışırken, diğer yandan babasının katili olan Kürşat Kilimci'yi adalete teslim etme amacındadır. Mahir'in, babasının katiliyle yüzleşeceği an, Kürşat’ın kızının düğününde gerçekleşecektir. Bu düğün, Mahir için hayatının sonsuza kadar değişeceği bir gece olacaktır.
 
BİR GECE MASALI OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ
Başrollerde Burak Deniz (Mahir Yılmaz), Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci), Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci), Mesut Akusta (Raşit Kara) gibi önemli oyuncular yer alıyor. Ayrıca Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi ünlü isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.
 
BİR GECE MASALI 6. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLE
Bir Gece Masalı'nın 6. bölümü, 8 Ekim 2024 tarihinde atv'de yayınlandı. Dizinin bu bölümüyle ilgili merak ettiğiniz detayları ve tek parça izleme linkini haberimizin sonunda bulabilirsiniz.