Başlasın o zaman İnegöl yüzyılı

#Köşe Yazıları |
29 May 2023 / Pzt 18:22

Türkiye’yi bir beş yıl daha yönetecek kadrolar dün akşam itibari ile netleşti. Bir tek geriye kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı kabine.

Türkiye özelinde yeni şekillenecek kabineyi beklerken İnegöl’de de artık yeni bir dönem başlayacak. İnegöl’den 1 iktidar partisi 2 muhalefet partilerinden olmak üzere artık 3 milletvekilimiz var diyebiliriz.

Geçtiğimiz dönem iktidar partisi içinde yaşanan milletvekili belediye başkanı çekişmesi, milletvekili ilçe başkanı çekişmesinin İnegöl’e neler kaybettirdiğini gördük.
Bunun sonucu olarak İnegöl’de AK Parti'nin kaybettiği oylarla, bizim bölgemizden sadece 4 bin 300 oyla 6. Milletvekilini kaybetmiş oldu.

Vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteği net ama AK Partili siyasilere de mesaj veriyor. Reise verdiğim destek ile kimse kısır kavgalara girmesin cezasını keserim.

İnegöl’de artık muhalefetin sesinin gür çıkacağını ümit ettiğim bir döneme girmiş bulunuyoruz. İYİ Parti’den Hasan Toktaş TBMM’de milletvekili olarak görev yapacak. Saadet Partisi il başkanı Mehmet Atmaca her ne kadar 1. Bölgeden CHP listesinden milletvekili seçilse de İnegöl’de büyümüş İnegöl’de eğitimini almış hatta İnegöl’de evi olan bir isim. Saadet Partisi ilçe teşkilatı artık Bursa’da ki İnegöllü vekili ile muhalefetini daha yüksek sesle yapacaktır.

Ne diyelim İnegöl’ün artık 3 vekili var. Bu 3 vekille de İnegöl’e hizmetin yağması gerekir. Seçim öncesi adayların sözlerini dinledik, şimdi sözlerin yerine getirilme zamanı.

Daha güçlü daha refah daha güzel bir İnegöl için başlasın İnegöl yüzyılı