12-18 Haziran haftalık burç yorumu

#Köşe Yazıları |
13 Haz 2023 / Sal 15:40

Sevgili koçlar
Bu hafta siz için yaptığınız yanlışlardan dönme haftası  hatalarınızı anlayacak ve kendinize yeni bir sayfa açacaksınız.  İyi olduğunuz çalışma alanında ise yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 
Sevgili boğalar
Sosyalleşmek  uğruna yanlış arkadaşlıklar edindiğiniz kişilerin gerçek yüzlerini göreceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Bu hafta sizin için dost düşman kimmiş görme haftası olacak.
 
 
Sevgili ikizler
Zorlandığınız iş hayatınızda bu hafta birazcık modunuz düşebilir. İş hayatına karşı tekrar enerjinizi  kazanmak için farklı arayışlar ve yöntemler deneyebilirsiniz
 
Sevgili yengeçler
Sabit fikirlerinizden çıkıp farklı düşüneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için çok çabalamanız gerektiği ile yüz yüze geleceksiniz.
 
Sevgili aslanlar
Hakkınızı aldığınız kaderin sizin yüzünüze güldüğü bir hafta yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri ve yeni iş hayatına açık olabilirsiniz.
 
Sevgili başaklar
Kendinizi eksik hissettiğiniz ve yanlış yaptığınız konular ile yüz yüze gelebilirsiniz. Kendinizi  geliştirmek için stil ve davranış olarak yeni hedeflere başvurabilirsiniz.
 
Sevgili teraziler
Hayatta her şeyin bencillik değil fedakarlık üzerine kurulduğunun farkına varabilirsiniz. Bu hafta kendi çizginizden çıkıp insanları anladığınız bir hafta olabilir daha çok empati yapacağınız günler sizi bekliyor. Olmayacağını anladığınız işler konusunda artık çaba yerine akışta kalmayı tercih ediyorsunuz.
 
Sevgili akrepler
Kendinize sınırlar çizeceğiniz bir hafta olabilir verdiğiniz fedakarlıklar sonucu abarttığınızı ve yanlış hareket ettiğinizi anlama haftası olabilir. Bilinçlenme ve farkındalık için bu konularda dersler alabilirsiniz.
 
 
Sevgili yaylar
Kaderinde ki aşk uzaklarda değil belki en yakınında olabilir. Bu hafta ilanı aşk alabilirsin. Tabi ki yine onu reddedebilirsin. Bu hafta özgür ruhundan birazcık uzaklaşacağın bir hafta olabilir. Kendini evlere kapatabilirsin.
 
Sevgili oğlaklar
Sürekli sır, gizem, kural bu konular ile verdiğiniz çabalar bu hafta fos çıkabilir. Hayatınızı kurallara yönelik değil de geldiği gibi yaşamayı öğrenebileceğin bir hafta olabilir.
 
Sevgili kovalar
Paralarınız gelip paralarınız gidebilir. Dengede  kalamayacağınız  maddi konuları ile hesap kitap yapacağınız  bir hafta olabilir.
 
Sevgili balıklar
Neden olmuyor diye düşündüğünüz hayat derslerinizin cevabını bu hafta alabilirsiniz. Hayatta her zaman her şey sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Bu hafta şımarık olduğunuz konularda dersler alacağınız bir hafta olabilir.

 
Sizi seven bir elif
Gökyüzünde ne olursa olsun kalbiniz temiz olsun
Astroloji.elif
Elif Yüğrük