Zemci Şahin'den Mustafa Durmuş'a gülümseme cevabı

#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eyl 2024 / Cum 10:17

CHP İnegöl İlçe Başkanı Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un altyapı çalışmaları ile ilgili eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şahin, '22 yıllık kötü yönetimi 4 ayda düzeltmek kolay değil' dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl’deki altyapı çalışmaları nedeniyle yolların toz içinde kalmasına ve yolların düzensiz kazılmasına dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Durmuş, İnegöllülerin bu düzensizlikten dolayı canından bezdiğini ifade etti.

Bu eleştirilere CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin cevap verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Şahin, AK Parti'nin 22 yıllık kötü yönetimine dikkat çekti ve altyapı çalışmaları sırasında halkın yaşadığı sıkıntılardan dolayı üzgün olduklarını belirtti. Şahin’in açıklaması şu şekilde:

"Bu altyapı çalışmasında kimse mutlu değil; biz de halkımıza zahmet verdiğimiz için üzgünüz. Ancak, 22 yıldır o kadar kötü yönettiniz ki, bu durumu 4 ayda düzeltmemiz kolay değil elbet. Sizin yarattığınız tahribatı ancak iyi niyetle, şeffaf bir yönetim anlayışıyla en kısa zamanda çözeceğiz. Bursa’yı da, İnegöl’ü de, Türkiye’yi de güldüreceğiz. Bir tek, yüreği kararmış olup bu ülkenin bu hale gelmesine sebep olan ve ses çıkarmayanlar hariç. #OnlarınYüzüGülmesinZaten" ifadelerini kullandı.